MERSİN / TARSUS - Gülek Atatürk İlkokulu

03246412032
GÜLEK MAH.ATATÜRK CAD. NO 147 TARSUS/MERSİN
Vizyon
Gülek Atatürk İlkokulu, okul paydaşlarımızın(yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve mezunlarımız) ortak güçleriyle hep daha ileriye gitmeyi, istendik davranış değişikliğini ve öğrenci başarısını merkez alan, sosyal etkinlikleriyle öğrencileri geliştiren bir eğitim kurumudur.
Misyon
Gülek Atatürk İlkokulu olarak misyonumuz, Atatürkçü düşünce sistemini benimseyen, çağdaş, demokratik, okuluna, vatanına bağlı öğrenciler yetiştirmektir. Bizler bu düşünceyle öğrencilerimizi merkeze alarak, öğrenmeyi öğrenen, pratik ve akılcı düşünen, analitik problem çözme yeteneği kazanmış, üst düzey bilişsel ve sosyal beceriler edinmiş öğrenciler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08.10 - 14.20
SOBA
Her saat başı Tarsus ilçe merkezine köy dolmuşu vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Tarsus ilçe merkezine 45 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimizin bir kısmı Gülek´te ikamet etmekte, bir kısmı ise Tarsus´a gidiş geliş yapmaktadır.